7 Hoofdfouten die u niet moet uitvoeren bij het afscheid

En iemand uit je paar heeft besloten dat het tijd was om relaties te stoppen en vooruit te gaan.

Misschien heb je een aantal jaren ontmoet, en misschien heeft je roman slechts een paar maanden vertraagd — In ieder geval kan scheiden pijnlijk zijn.

Om op de een of andere manier van harde gedachten af ​​te komen, verandert u uw toestand of vergemakkelijkt u het scheidingsproces, mensen maken vaak dingen die hen daadwerkelijk of hun partner zullen schaden, en pas nieuwe problemen op te nemen.

Deel via sociale netwerken

Moderne technologieën, toegankelijkheid van communicatie en het vermogen om de postduif te verwerpen — Dit is zeker een pluspunt, maar in een situatie, zoals de breuk van relaties, is het beter om te proberen hun plannen voor de toekomst van uw overall persoonlijk in te stellen.

Ongeveer de wens om te scheiden, vooral na een lange relatie, op het internet, kan er zijn om te verklaren dat iemand die aanvankelijk zijn partner niet respecteerde, of degene die bang is om hem het in het gezicht te vertellen.

Zoek in elk geval de kracht om normaal aan de persoon uit te leggen — Dit is tenminste, je zult je niet een MU ** com (ja) instellen.

Negeer een meisje tijdens het afscheid

Om de relatie te voltooien, inclusief negeer? Dit is een ander item waarin u zo’n belangrijk ding als respect moet vermelden. Denk aan hoe met een man een stel momenten verbindt met samengebrachte samengebrachte en algemene herinneringen.

Zelfs als in je relatie niet alles soepel was, verergeer de situatie niet en probeer het leuk te maken. Uw negeer zal uw problemen niet oplossen. Bovendien is hij waarschijnlijk hun cirkel uit.

Wil je als gevolg van je spullen uit het raam vlogen, bleek het account in sociale netwerken te worden gehackt en je ex-vriendin heeft je op het werk bezocht, een schandaal? Zo niet, dan een deel van alle punten over I.

De schuld van een meisje in zijn beslissing

«Het is niet ik heb net besloten om onze relatie af te maken — Dat je me hebt gedwongen…» — En dan is er een beschrijving in drie volumes, als het meisje smaakvol bereid, slecht schoongemaakt ja en in bed «Geen ahti».

Ik besloot om te scheiden — Verplaats de verantwoordelijkheid niet voor uw handeling op het meisje: u kunt de meeste kerel blijken te zijn die haar zelfrespect onder de plint heeft neergelegd, waardoor haar leven zwaait.

Hoogstwaarschijnlijk is je niet het ideaal (ideaal omdat het niet bestaat), ik heb net geprobeerd met je tekortkomingen.

Vraag om advies en vergelijk uw situatie met anderen

We zijn allemaal absoluut anders. We ervaren onze mislukkingen op verschillende manieren en omgaan met complexe situaties, is ook niet hetzelfde.

Dus vraag om advies hoe te overleven om te scheiden op zijn minst stom. Deze methode kan helpen, en de andere, integendeel, zal in depressie rijden.

Misschien, dan, om te herstellen, heb je meer tijd nodig dan je vriend, broer of je ex-vriendin. Het belangrijkste — Luister naar jezelf niemand en volg het voorbeeld van andere mensen niet.

Familieleden aantrekken van de situatie van familieleden en vrienden van de partner

Zelfs

als kamagra kopen je een warme en vertrouwde relatie hebt met je vader of moeder, moet je het niet misbruiken en aandringen op een persoonlijke bijeenkomst.

Je relaties betreffen slechts twee van jullie — Het is stom om te hopen dat familieleden en vrienden van je voormalige meisje haar beslissing kunnen veranderen en je paar herenigen. Hoogstwaarschijnlijk zal je alleen maar erger doen.

Zoeken naar een nieuwe partner

Het maakt niet uit, gooide je of jijzelf werd de initiator van de brekende relatie, — Haast je niet om je eenzaamheid te behandelen met nieuwe partners.

Probeer niet om jaloezie of interesse te bellen met je voormalige meisje met nieuwe vriendinnen en denk niet dat je gemakkelijk zult zijn als je haar vervanging vindt, — Allereerst moet je jezelf wat tijd geven om te ontspannen en de situatie te accepteren.

Zoek naar nieuwe liefde wanneer je toestand wordt genormaliseerd, anders doe je waarschijnlijk pijn en je nieuwe passie.

Hang op de pagina van het meisje in sociale netwerken

Steen! Als je jezelf al in deze bezetting hebt betrapt, probeer dan zo’n vraag te beantwoorden: wat probeer je daar te vinden? Nieuwe kerel je voormalige meisje? Citeert over pijn en afscheid om ervoor te zorgen dat het echt slecht is? Boeket bloemen van de koerier om te proberen erachter te komen wie het heeft gestuurd? Stoppen!

Ze — voormalig meisje, niet de huidige. Naar welke dingen zijn er zorgen over, zoals bijvoorbeeld de aanwezigheid van een boeket op haar nieuwe foto zegt dat uw gevoelens niet zijn ontslagen. En dit is normaal: alles heeft tijd nodig. Alleen hier, afhankelijk van de pagina van zijn eerste, het is onwaarschijnlijk om jezelf snel bij jezelf te helpen.

Als je haar posities niet kunt missen, en soms zelfs nadenken over het schrijven van haar beste perestrahuysya en het verwijderen van vrienden. Goed, of neem op zijn minst haar berichten uit de nieuwsvoer.

Wanneer je uiteengaat met een hechte man — Je bent beroofd van een belangrijk onderdeel van je leven. Met onze bezoeken aan sociale netwerken van deze persoon probeert u alleen het moment van goedkeuring van de situatie uit te stellen.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *