Ze kwam over haar fetisj uit de oude kinderfilm

Ik was 9 jaar oud en slapeloosheid kwam me aan. Ik gleed uit bed, krabde naar de tv, rolde uit door de cutter op de bank en begon nacht televisie-shows te bekijken – hoe deed het vaak in de geldige horloges zonder slaap.

Die tijd op tv toonde de oude serie “Adventures of Superman” – dat moment waarop de fotojournalist werd gekidnapt door Jimmy Olsen, Superman Friend.

Ik hield echt van hoe Jimmy Olsen werd ontvoerd. Het zag er spannend uit. Gangsters in de kostuums in een dunne strook en de hoeden van Fedorah vulden hem in een busje en klappen zijn mond met zijn handen en bonzen zijn handen achter zijn rug. Toen de deur van het busje weer heropende, zagen we dat Jimmy verbonden was en in zijn mond had kamagra nl hij een gag. Ropes werden om het hele lichaam gewikkeld: schouders, knieën, enkels; Handen waren geassocieerd met zijn rug. Twee witte handkers werden vastgebonden met ogen en mond.

Een van de slechteriken trof Jimmy in de maag. Hij werd helaas gespeeld, maar Jimmy gebogen in de helft en kreunde. Toen sloeg de deur van de bus.

Ik voelde een mengeling van excitatie en wachten. Met Jimmy zou alles kunnen hebben, hij was helemaal hulpeloos. Maar tegelijkertijd wist ik dat hij veilig was. Superman zal hem inhalen en redden. Ik wist dat in feite niets slecht zou gebeuren. Jimmy zal de angst moeten stikken, maar uiteindelijk zal het tot inkomsten komen.

Daarna speelde ik mijn zus al enkele jaren. Het kan verhalen zijn over piraten en prinsessen, we speelden scènes met onze Barbie. Ze werden vermoedelijk gekidnapt en toen kwam een ​​prachtige prins of glimlachen Ken en redde ze.

Ik herinnerde me niet en dacht niet aan die kleuterschames totdat op een dag naar de winkel van seksspeeltjes ging. Ik was een tiener en keek er uit pure nieuwsgierigheid. Er waren veel handboeien, touwen en verbanden op het etalage.

En alles viel op zijn plaats.

Natuurlijk was er een industrie voor de productie van goederen voor verbandliefhebbers

https://penta-expertise.be/chto-znachit-lgotnyj-period-po-kreditnoj-karte/

. Omdat er mensen waren die verbonden wilden zijn. En die iemand wilde binden. Droomde van het spelen van “Gevaar Ponaroshka”, ervaar het illusoire gevoel van hulpeloosheid, vrees dat de Superman misschien niet naar de inkomsten vliegt.

Zelfs voordat mijn seksleven begon, wist ik dat ik graag kabel, bendes en oogbanden, een beetje pijn en volledige fixatie zou willen. Ongeduld verergert alle gevoelens, maar geen superman redt me, maar dezelfde persoon die verbonden is.

Ik ken mijn frames en weet precies wat ik wil. We hebben een partner Er zijn voorwaardelijke tekenen wanneer hij moet stoppen. Zelfs absoluut geïmmuteerd, ik ben helemaal niet echt hulpeloos. Het script wordt uitgesproken, het is zo gecompileerd om mij plezier te leveren en niet te schaden.

De meeste vrienden weten weinig over mijn afwijking. Ik heb er niet vaak over over, maar ik schaam me niet. Alles wat ik doe, wordt gedaan door wederzijdse overeenkomst, mooi en veilig. En ik weet niet wat me schandelijk kan zijn in de acties, waarvan ik geniet en wat er achter gesloten deuren gebeurt.

Ik schaam me niet voor mijn fantasieën en verlangens en vraag je vrij om een ​​partner te vragen om ze te vervullen.

Mijn perverse seksleven is absoluut vol. Seks zelf is een spannend iets, maar wanneer je deelt met je onconventionele fantasieën met elkaar, brengt het sterker. Als je samen met het scenario van de volgende vergadering bedenkt – prikkelt en inspireert en inspireert hoe creatie.

Soms is zijn romantische geschenk voor Valentijnsdag geen ketting of diner in een duur restaurant en een tas met een motor touw.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *